Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Geef je op voor ‘Even bellen met…’

Doe jij een sociale studie aan een hogeschool? En zit jij niet verlegen om je mening te geven over het nieuws over jouw vakgebied? Dan ben jij een goede kandidaat om mee te doen aan de rubriek die we binnenkort op deze website starten: “Even bellen met”.

Hoe werkt het? Elke twee weken belt de redactie naar studenten die zich hebben opgegeven om mee te doen. We peilen vervolgens hun mening over een onderwerp dat op dat moment in het nieuws is. Een onderwerpen dat te maken heeft met hulpverlening. Neem bijvoorbeeld het pleidooi voor de participatiemaatschappij, in de Troonrede. Een goed idee, een slecht idee, gaat dit jouw werk als hulpverlener in de toekomst beïnvloeden? Of, om een ander voorbeeld te geven: is het een goed plan dat scholen meer hun best moeten gaan doen om pesten tegen te gaan? Waarom wel, waarom niet? 

 

Wat kost het je? Ongeveer een half uur per twee weken. En je moet natuurlijk het nieuws een beetje bijhouden.

Wat levert het je op? Je blijft goed op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied: een extra stevig fundament voor reflectie op actuele vraagstukken die samenhangen met hulpverlening. En niet te vergeten: deelnemers krijgen een boekenbon die te besteden is bij Uitgeverij SWP.

 

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar sozio@mailswp.com



Naar homepage