Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Kom naar het TBS congres in december

De wachtlijsten voor opname in tbs-klinieken worden langer en de bewoners van de tbs-klinieken blijven langer in de instellingen. Hoe gaan we hiermee om? Laten we mensen vervroegd toetreden tot de samenleving? Hoe gaan we met deze mensen om? Is er adequate begeleiding voor deze groep mensen?
Kom naar het TBS congres in december

Op het congres proberen we aan de tbs-sector een aantal handreikingen te doen en oplossingsrichtingen aan te bieden. Daartoe wordt met name een aantal sprekers uitgenodigd die niet in de tbs-sector werkzaam zijn en die de daar aanwezige problematiek met een frisse blik kan beschouwen, die de sector kan voeden en inspireren.

Wees erbij op 10 december! Het congres vindt plaats in het Van der Valk Exclusief, Zuidas Amsterdam. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het uitgebreide programma. De eerste sprekers zijn al bekend. Jaap van Vliet is er een van en Karel van Duijvenbooden is dagvoorzitter. Bekijk hier het programma.

Kom je ook? Studenten en Sozi-abonnees profiteren van korting. Kom je samen met je collega's? Bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Lees hier de voorwaarden voor kortingen en accreditatie.

 



Naar homepage